Avís legal

www.consumo.gob.es és un domini a internet de la titularitat del Ministeri de Consum (CIF S-2801444-G). Passeig del Prado, 18-20  28014 Madrid. 

L’ús del lloc web implica l’expressa i plena acceptació de les condicions aquí exposades.

El seu contingut és merament informatiu i manca d’efectes jurídics vinculants per a l’Administració.

S’autoritza la reproducció total o parcial, la modificació, la distribució i la comunicació de la informació disponible en aquest lloc web, tret dels continguts sobre els quals hi hagi drets de propietat intel·lectual o industrial per part de tercers. 

L’ús s’ha de fer amb subjecció als termes següents:

  • No s’autoritza la desnaturalització del contingut de la informació.
  • L’usuari ha de fer constar la font i la data dels documents utilitzats.
  • A través d’aquest lloc web no s’obtenen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers. Les dades personals objecte de tractament s’obtenen i es tracten d’acord amb el Reglament UE/2016/679, de 27 d’abril de 2016, general de protecció de dades (RGPD).

Ús d’adreces IP i galetes, recollida de dades estadístiques

La navegació d’un usuari en aquest portal, igual com en qualsevol altre lloc web, deixa com a rastre l’adreça IP que en aquesta sessió li ha estat assignada pel seu proveïdor d’accés a internet. El registre d’aquesta adreça IP serveix per a finalitats exclusivament internes, com ara les estadístiques d’accés al portal.

Aquest portal utilitza galetes pròpies i de tercers per facilitar la navegació i estadístiques d'aquest. Vegeu la Política de galetes.